Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Hviezdny fešák prešiel poriadnou premenou: Fanúšikovia ho takmer nespoznali!

Jude Law Zobraziť galériu (3)
Jude Law (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Nespoznali ho ani jeho najväčší fanúšikovia. Britský herec Jude Law (51) patrí medzi hercov, ktorí sa okrem hereckého talentu preslávili aj vďaka svojmu vzhľadu. Jeho posledné zábery však mnohých šokovali, keďže sa na seba vôbec nepodobá.

Slávny herec sa stal počas svojej kariéry idolom mnohých fanúšičiek. Okrem toho sa však presadil aj vďaka svojim nesporným hereckým kvalitám, ktoré predviedol v mnohých známych filmoch, ako sú napríklad Talentovaný pán Ripley, Prázdniny či Sherlock Holmes.

Jude Law
Zobraziť galériu (3)
Jude Law  (Zdroj: SITA)

Vo svojej práci však nezaháľa ani v súčasnosti. Už o mesiac totiž pôjde do kín jeho najnovší počin s názvom Firebrand, kde si zahrá kráľa Henricha VIII. Táto historická dráma sa zameriava na vdovu známeho panovníka Katherine Parr a jej život. 

Law však musel kvôli svojej úlohe prejsť poriadnou zmenou a po známom krásavcovi nezostalo ani stopy. Mnohí fanúšikovia ho na záberoch z filmu ani nespoznali. To, ako dopadol samotný film, si budú môcť ako prví pozrieť diváci v USA, kde bude premiéra už 14. júna. 

Jude Law
Zobraziť galériu (3)
Jude Law  (Zdroj: YouTube/RoadsideFlix)

Viac o téme: Jude Law
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu